پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

انتقاد از نقش آفرینی کشورهای خارجی در تظاهرات روز گذشته عراق

انتقاد از نقش آفرینی کشورهای خارجی در تظاهرات روز گذشته عراق

یک نماینده پارلمان عراق گفت: امریکا و کشورهایی که روابط خود را با اسرائیل عادی کرده اند در تظاهرات اخیر عراق دخالت کرده و به دنبال منحرف کردن آن از مسیر مسالمت آمیز بودند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المعلومه، محمد البلداوی نماینده پارلمان عراق از فراکسیون صادقون در سخنانی اعلام کرد: امریکا و کشورهایی که روابط خود را با اسرائیل عادی کرده اند، تلاش داشته اند تا به منظور بحرانی کردن اوضاع در عراق بر تظاهرات بغداد و استان های دیگر کشور تاثیراتی بگذارند. 

 وی افزود: برای ما کاملا واضح و روشن است که امریکا و کشورهایی که روابط خود را با اسرائیل عادی کرده اند در تظاهرات اخیر عراق دخالت کرده و به دنبال منحرف کردن آن از مسیر مسالمت آمیز بودند و تلاش می کردند تا بحران و بی ثباتی را به کشور وارد کنند. 

 این نماینده پارلمان افزود: برخی شخصیت های سیاسی و مشاوران از این کشورها پول گرفته اند و آن را میان عناصر نفوذی توزیع می کنند تا اینکه روند واقعی اعتراضات را عوض کنند و شعارهایی علیه شخصیت های ملی و احزاب حاضر در روند سیاسی که مخالفت اشغالگری ایالات متحده هستند، سرداده شود. 

کد خبر 5056906

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha